Η Cybercom παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και ασφάλειας, εξειδικευμένου IT Support και Project Management, εγκατάστασης ασύρματων / ενσύρματων δικτύων και δομημένων καλωδιώσεων, προμήθειας και παραμετροποίησης εξοπλισμού και εφαρμογών, web development, εγκατάστασης και συντήρησης servers, καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης που επιθυμεί να αποκτήσει μια νέα δυναμική μέσα από σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις. Η μακρόχρονη εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία και η άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών και των συνεργατών της Cybercom, εγγυώνται την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών της.

Onsite & Remote Support

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη στον χώρο σας για την επίλυση κάθε είδους προβλημάτων και δυσλειτουργιών, προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις για τις τεχνικές δυσκολίες που δυσχεραίνουν την εργασία σας.

Επίσης, παρέχουμε υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης όπου αυτό είναι εφικτό βάσει των εκάστοτε τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε.

Υπηρεσίες Ασφάλειας & Backup

Φροντίζουμε για την ασφάλεια των υποδομών και των δεδομένων σας, εγκαθιστώντας και παραμετροποιώντας τα κατάλληλα AntiVirus και Firewalls, αναλύοντας κάθε πιθανό κίνδυνο και εφαρμόζοντας τις αρμόζουσες λύσεις.

Επιπλέον, προσφέρουμε τις πλέον αξιόπιστες επιλογές NAS / Tape / Cloud για το ασφαλές και πλήρως αυτοματοποιημένο backup των δεδομένων σας.

Εγκατάσταση Δικτύων

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση δομημένων καλωδιώσεων, ενσύρματων και ασύρματων δικτύων, καθώς και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση Switches, Routers και Access Points.

Με γνώμονα την ασφάλεια υποδομών και δεδομένων κάθε επιχείρησης, προσφέρουμε προηγμένες λύσεις δικτύωσης για οποιαδήποτε ανάγκη.

Υπηρεσίες Υποστήριξης Servers

Παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και συντήρησης servers, υπηρεσίες virtualization, καθώς και πλήρη υποστήριξη σε software και hardware για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των servers σας.

Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνεται και η προληπτική παρακολούθηση (monitoring) των servers σας για τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων.

Υποστήριξη UPS & Εκτυπωτών

Αναλαμβάνουμε την προμήθεια, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή των εκτυπωτών, καθώς και των συστημάτων αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) της επιχείρησής σας διατηρώντας τα σε άριστη κατάσταση.

Μέσω του δικτύου συνεργατών της Cybercom, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε λύσεις κορυφαίας ποιότητας σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος.

Εξειδικευμένο IT Support

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες IT Support σε επιχειρήσεις εντός Αττικής, προσφέροντας κορυφαίες λύσεις τεχνολογίας, δικτυακών υποδομών και εξοπλισμού, σε συνδυασμό με άρτια τεχνική υποστήριξη.

Διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των συστημάτων, των συσκευών και των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε, με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

IT Project Management

Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την υλοποίηση IT Projects για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής, καθορίζοντας την στρατηγική εκτέλεσης του εκάστοτε έργου, συντονίζοντας τις εργασίες και ελέγχοντας κάθε παράμετρο που αφορά την ανάπτυξή του.

Διαθέτουμε μακρά εμπειρία σε έργα πληροφορικής υψηλών προδιαγραφών.

Business Development

Συμβάλλουμε στην τεχνολογική πρόοδο της επιχείρησής σας, παρέχοντας κορυφαίες εφαρμογές και σύγχρονες λύσεις όπως Cloud Services, Azure, Microsoft 365 και συστήματα Electronic Document Management (EDM).

Ακόμα, παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης βάσεων δεδομένων, Reporting (BI) και Custom Applications σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Τεχνική Υποστήριξη Υπολογιστών

Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την πλήρη τεχνική υποστήριξη των υπολογιστών σας (desktop και laptop) σε επίπεδο λογισμικού και υλικού, επιλύοντας υπεύθυνα οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα.

Από την εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και προγραμμάτων ως την επισκευή και την αναβάθμιση των PC σας, καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας.

Υπηρεσίες Web Development

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής και φιλοξενίας σύγχρονων ηλεκτρονικών καταστημάτων και ιστοτόπων κάθε τύπου. Συνεργαζόμαστε με web developers, designers και SEO specialists για την υλοποίηση έργων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και άρτιας δομής και λειτουργικότητας.

Δημιουργούμε ιστοσελίδες ικανές να συμβάλλουν καίρια στην ανάπτυξή σας.

Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού

Η Cybercom αναλαμβάνει την προμήθεια και την εγκατάσταση τεχνικού εξοπλισμού σε επιχειρήσεις εντός της Αττικής, με σεβασμό στις απαιτήσεις τους και με στόχο την άψογη εξυπηρέτησή τους. Η συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας επιτρέπει να παρέχουμε καταξιωμένα τεχνολογικά προϊόντα από εταιρείες όπως Lenovo, HP, 3P Design, Jabra κ.α. σε εξαιρετικές τιμές. Αναλύοντας τις τεχνικές ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, προτείνουμε τον εξοπλισμό που ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτές, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με το πραγματικά συμφέρον κόστος.